DUCATI TURIST TROPHY 2018

VABILO NA DUCATI TURIST TROPHY 2018 Italijanski Dolomiti

Vabljeni na DUCATI TURIST TROPHY 2018, ki bo od 1.6-3.6.2018 v italijanskih Dolomitih.

Okviren potek dogodka bo sledeč:
V petek 1.6.2018 ob 14:00, izpred Ducatijevega salona v Trzinu, se bomo v več manjših skupinah preko Avstrije odpravili v italijanske Dolomite, natančneje na prelaz Passo Campolongo (med Coravaro in Arabbo), kjer je lociran hotel v katerem bomo nastanjeni.

V soboto 2.6.2018 zjutraj po zajtrku bomo imeli kratek sestanek, kjer bomo predstavili traso in navigacijske točke, ki jih je potrebno prevoziti. Predstavljena bodo tudi točna navodila o vožnji in upoštevanju smernic. Vsak udeleženec bo prejel štartno številko in navigacijski obrazec z navodili.
Zmagovalec turistične vožnje ne bo tisti, ki bo najhitrejši, ampak tisti, ki bo najbolj upošteval navodila in smernice, ter upošteval prometne predpise.

Vse podrobnosti sobotnega Turist Trophy-a (turistične vožnje) bodo znane v soboto zjutraj. Lahko povemo, da sobotna vožnja ne bo daljša od 180km in da bo dovolj časa za postanke, kavice, malice in kakšne fotografije. Štart in cilj sobotne vožnje bo

v hotelu Monte Cherz (https://www.montecherz.com/) , kjer bomo tudi bivali od petka do nedelje. V soboto zvečer sledi večerja, zabava in podelitev priznanj najboljšim v hotelski restavraciji.

V nedeljo 3.6.2018 dopoldne se v večih skupinah in po poti, ki jo dogovorimo pred odhodom, odpravimo proti domu.

Cene nastanitve z zajtrkom za 2 noči (1.-3.junij 2018):
Nastanitev z zajtrkom v 2 ali 3 posteljni sobi znaša 70 EUR/osebo (2×35 EUR) + 2 EUR (turistična taksa, ki se plača na licu mesta)

Cena vključuje: 2 nočitvi z zajtrkom, Uporaba saune in jacuzzija od 17.00 do 20.00, Wi-Fi, Dvigalo, Sušilnica za opremo, Garaža za motorje

Lokacija Hotela: Hotel Monte Cherz; Passo Campolongo 17; 32020 Arabba

Prijave najkasneje do srede, 23. maja, vključno s plačilom za hotel za 2 noči (70 EUR/osebo). Turistična taksa se plača na licu mesta

OPOMBA: Vožnja na dogodku mora potekati varno in previdno ter z upoštevanjem cestno-prometnih predpisov in razmer na cesti. Vsak udeleženec vozi na lastno odgovornost in organizatorji ne odgovarjajo za morebitno nastalo škodo.

Ljubljana, 16.5.2018
DUCATI KLUB SLOVENIJA
Miha Kočevar, predsednik