Klubski dan – LindauRing 11.6.2022

Sobota 11. junij 2022 nam je postregla s sončnim vremenom, številčno udeležbo članov kluba in navdušencev Ducati motociklov ter vrhunskim dogodkom. Prevozili smo lepo število ovinkov na stezi, testirali Ducati motocikle, se zapeljali po stezi na panoramsko vožnjo, pomerili se v klubskih aktivnostih in izzivu za praktične nagrade, si spočili oči na različnih modelih “tardečih” in se družili v odlični, dobro razpoloženi družbi. Klubski dan na stezi LindauRing je tako zapisan v anale in bo postal tradicionalen.

Hvala vam, da ste bili z nami! Čestitke tudi vsem dirkačem za udeležbo in dosežene rezultate v klubskih aktivnostih. #werideasone #weareducati

V imenu kluba in članov se zahvaljujemo našemu sponzorju As Domžale Moto Center d.o.o. za podporo, sofinanciranje dogodka in izvedbo testnih voženj z Ducati motorji: Scrambler, Monster, Multistrada V2, Multistrada V4S, Streetfighter V2.

Prav tako se zahvaljujemo našemu sponzorju Fullsix d.o.o. in Unior Moto Tools za praktične nagrade, ki smo jih podelili v sklopu klubskih aktivnosti v kategorijah Naked, SuperSport, Touring in Ladies, DOC IZZIV ter žrebanjem za nagrade obiskovalcem.

Hvala tudi: Mihu za čudovite fotografije, našemu podmladku za pogum, organizacijskemu odboru in Galu za vse priprave, organizacijo in izvedbo!

#letsrideasone

Ducati Klub Slovenija