World Ducati Week 2022: 22.-24.7.2022

World Ducati Week 2022, svetovni teden Ducatija, se vrača!

Misano World Circuit Marco Simoncelli nas čaka s tremi nepozabnimi dnevi od 22. do 24. julija, namenjenimi motorjem, brezplačnimi vožnjami na dirkališču, zabavnim programom in druženju z Ducati prvaki. Predvsem pa veliko zabave in užitka, da smo skupaj!

Tudi letos so za nas člane uradnih klubov zagotovili znižano ceno za vstopnice. Vsak aktivni član, registriran v aplikaciji MyDucati, bo od 13. aprila 2022 naprej prejel e-pošto z osebno kodo, ki mu bo omogočila nakup vstopnice WDW2022 po posebni ceni DOC.

Vstopnica za WDW2022 bo izdana samo v digitalni obliki in jo prejmete po zaključku nakupa, vidna bo tudi v vaši app MyDucati v razdelku “Events”. Vstopnica je vezana na ime in priimek in vaš e-poštni naslov. Zapestnice za osebo in motor bo potrebno prevzeti na vstopnih točkah pred vhodom na dogodek. Brez zapestnice ne bo mogoče vstopati na prizorišče. Na stezo je možen vstop samo z Ducati motorjem.

Ugodnosti za 3-dnevno vstopnico:

  • dostop do vseh javnih površin, kjer bo dogodek potekal,
  • komplet dobrodošlice, ki vsebuje majice, pripomočke in informativno gradivo,
  • možnost brezplačnega sodelovanja v vseh aktivnostih dogodka (odvisno od razpoložljivosti), kot so: Testna vožnja modelov Ducati; Šola vožnje DRE Riding Academy; Krog na progi izključno za lastnike motociklov Ducati;
  • dostop do avtogramov Ducatijevih dirkačev,
  • možnost obiska tovarne in muzeja Ducati po znižani ceni.

Preverite vašo aplikacijo MyDucati in e-pošto. Za nove potrjene člane v aplikaciji bodo pošiljali kode po naslednjem koledarju: 19. aprila, 3. maja, 17. maja, 31. maja, 14. junija, 28. junija, 5. julij. Če član ne prejme kode, kljub temu, da je registriran v MyDucati in je aktivni član kluba do zgoraj navedenih datumov, se lahko obrne na Ducati službo za stranke tako, da izpolni obrazec, ki ga najdete v MyDucati, razdelek »Podpora«. (https://www.ducati.com/gb/en/my/support).

Za dodatne informacije in pojasnila nam pišite na info@ducati-klub.si.

#LetsRideAsOne #wdw2022