DOGAJALO SE BO V AS DOMŽALE MOTO CENTRU

Drage Ducatistke in dragi Ducatisti,

AS Domžale moto center nas vabi na otvoritev motoristične sezone 2019, ki se bo odvijala v soboto, 6.4.2019 (v primeru slabega vremena se dogodek prestavi na 13.4.19) od 9.00 do 18.00 ure pred podjetjem AS Domžale Moto Center d.o.o. v Trzinu.

Na dan dogodka bo možno testiranje motornih koles Honda in Ducati. Ravno tako bo možno testirati različne modele čelad najbolj priznanih blagovnih znamk (Shoei, Nolan).

Letos se nam pridruži tudi ekipa T2, ki nadaljuje s svojo ambiciozno akcijo zbiranja sredstev za nakup novega reševalnega motocikla. To leto dobi novo motorno kolo Reševalna postaja Ljubljana.

Za lastnike rabljenih motornih koles, ki bi jih želeli prodati bomo na dvorišču rezervirali prostor za sejem rabljenih motornih koles.

Na dan dogodka bo na vse artikle iz aktualne kolekcije iz zaloge popust vsaj 20%. Stranka pa lahko tudi sama izžreba možnost za dodatni popust do kar 50%. Poleg tega pa je na voljo še popolnoma nova OUTLET ponudba s popusti do 90%. Popusti se ne seštevajo in veljajo samo na dan pripreditve in na artikle iz zaloge.

Vsak trideseti kupec bo nagrajen z majico Macna Logo.

Največji nakup dneva bo še dodatno nagrajen z brezplačnim vikend najemom motorja Honda Africa Twin ali Ducati Multistrada 950 (izbere stranka).

Prikazane bodo servisne aktivnosti, kjer se bo lahko izvedelo tudi več o samem servisiranju motorjev in seveda pripravo le-teh na novo sezono. Za pijačo bo skrbel Moto Bar Trzin, za hrano CateringLAB, glasba in ostalo tehnična podporo pa bo v rokah DJ Baza.

DOGAJANJE:

– TESTNE VOŽNJE HONDA+DUCATI
– PREDSTAVITEV NOVIH MODELOV 2019
– STRANKA SAMA IZŽREBA POPUST OD 20% PA DO 50% NA NOVO KOLEKCIJO
– SEJEM RABLJENIH MOTORNIH KOLES
– HITRI SERVISNI PREGLEDI MOTORJEV
– IZJEMEN OUTLET Z NORO ZNIŽANIMI CENAMI DO -90%
– VSAK 30. KUPEC DOBI BREZPLAČNO MAJICO MACNA LOGO
– POSKRBLJENO ZA VRHUNSKO GLASBO IN HRANO

Seznam testnih motociklov Ducati:
– SCRAMBLER ICON
– SCRAMBLER 1100
– MONSTER 821 DQS
– HYPERMOTARD 950
– MULTISTRADA 950
– MULTISTRADA 950 S

Seznam testnih motociklov Honda:
– PCX125A ABS
– MSX125A ABS
– FORZA 300A
– NC750XA
– NC750D INTEGRA
– CRF1000A AFRICA TWIN
– CRF1000A2 AFRICA TWIN ADV.SPORTS
– GOLD WING TOUR DCT

Prijava na testne vožnje bo možna SAMO na samem dogodku v soboto, 6.4.2019.

Lep pozdrav!

AS DOMŽALE MOTO CENTER

DUCATI KLUB SLOVENIJA